10

Kabul olan dualar ve Kayseri...

Yazar: on 17:14 in


Geçtiğimiz hafta içi süren gerginliğin sonu selâmet oldu :) Ve önümüzdeki bir yıl boyunca Kayseri'deyim. Son bir yıldır sürekli illâ ile dua ediyorduk seneye beraber olalım diye çok şükür dualarımız kabul oldu. Geçen formasyon yazımdan sonra dua eden tüm dostlardan Allah razı olsun, Allah bizim gibi herkesinde gönlüne göre versin. Kayseri beni kendine çeken ulvî şehir bekle beni geliyorumm :)

Dipnot1: Yukarıdaki fotoğraf geçen yıl mart başlarında bir Kayseri akşamında çekilmiştir. Kayseri, buram buram tarih kokan bir şehir. Fotoğraftaki camii de mrşhur Hunat Camii :) 

Dipnot2: Ben bir şekilde bir yerlere yerleştim ki Kayseri bölümümden 120 kişi almasa ben de hala açıkta idim. Allah diğer bekleyenlere de yardım etsin inşaAllah inanılmaz zor!!!

|

10 Comments


Esselamu aleykum,
Çok sevindim bu habere, Allah gönlünüzün muradını vermiş demek ki, şükrü bol tutmalı :)
Allah alnınızın akıyla hayırlı muvaffakiyetler nasib etsin ve diğer herkesin de yar ve yardımcısı olsun, güzel haberler ile Kayseri'den inşâAllah :)

Sevgi ve muhabbetle.


Kayseri...
doğduğum,çocukluk anılarımı ve geride bıraktığım bir çok şey...
memleketimmm buram buram tütmekte burnunda...
sevmeye engel değil ama mesafeler.

mademki ordasın,mutlaka setenciler'den türk kahvesi alıp keyifle yudumlamalısın.

Sivas caddesinde,

güzel bir hafta diliyorum.

sevgilerimle...


HYAIRLI OLUR İNŞALLAH


@derkenâr

Ve aleyna aleykum selam canım benim çok teşekkür ederim cidden çok şükretmem gerek ucu ucuna girdim Kayseri'ye de. Rabbim cümlemize hayırlar versin girdiğimiz tüm işlerde muvafakiyet nasib etsin :)

Allah'a emanet :)

@Sevgilerimle
İnsanın özellikle çocukluğunun geçtiği yer bir başka oluyor özleniyor çok. Ben geçtiğimiz yıl tanıştım Kayseri ile inşaAllah dediklerinizi yapacağım :)

@Nabrut
çok sağol canım inşaallah.


selam canım hayırlı olsun ne güzel allah gönlüne göre vermiş


Kayseri, bir kere gören herkesi kendine çeker :)


@dürr-i yektâ
selam canım çok sağol :)

@bytükancı
evet kesinlikle katılıyorum bir kere gördüm ve müptelası oldum :))


Duaların yerini bulması beni mutlu etti kardeşim.Allah herkesin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah.Bundan sonra yeni şehrinde bol bol fotolar ve bilgiler bekliyoruz.


Hayırlı uğurlu olsun Rabbim hayırlı etsin. Bu ay Zarif Haykırışlar'a katılamadım. Sanırım sen de katılamadın yolculuk telaşesinden ötürü


@kardeşim
teşekkür ederim efendim inşaAllah şu şehre biraz daha ısınır ve alışırsam harika fotolar gelecektir :) Rabbim hayırlı eylesin inşaAllah

@Faruk Özcan
Amin ve ecmain inşaAllah.
Evet malesef ben de katılamadım önümüzdeki de bayrama denk geliyor bir hayli uzayacak ara sanırım.

Copyright © 2009 lâ-illâ All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.