9

"Listerine"

Yazar: on 20:29 in

Bu yaz başında Listerine reklamları yayınlanana kadar hiç ağız bakım suyu merakım olmamıştı :) Sonra yazın ablam ben de almak istiyorum deyince Metro'da uygun fiyata görünce almıştık. İlk kullandığımda ne acı buuu yandım ayy 30 sn dayanamıyorum filan demiştim ama sonra zamanla alıştım. Ben naneli şekeri bile zor yiyen bir insan olduğum için Hafif Nanelisini kullanıyorum. O bile yakıyor :D Türkiye'de zaten portakallı naneli ve hafif nanelisi var sanırım sadece. Ama çok daha fazla çeşidi var aslında ve geldiğinde mutlaka deneyeceğim bir mor şişesi bir de beyazlatıcı etkilisi var :) Toplamda 3 tane 500 ml lik şişe bitirdim ben açık yeşil şişeden sonra gittim nerden esti ise Oral - B nin ağız bakım suyunu aldım. Aldığıma bin pişman oldum. 60 sn ağızda tutmak gerek ama anında köpürüyo ve insanı çok zorluyo bir garip geldi bana kesinlikle tavsiye etmem. Zaten Listerine i bir kullanın bir daha başka marka almazsınız :) Deneyenler ve denemek isteyenler ekleyeceğeniz bir şey var mı? :)

|

9 Comments


Bu yorum yazar tarafından silindi.

Çok mantıklı ablacım alkolsüz olması ben listerine i kontrol etmedim açıkçası aklıma gelmedi alkollü olabileceği :) bu oral-b şişem bitsin colgate in pembesini alayım hemen :)


Bende colgate kullanıyorum. Memnunum kendisinden ama farklı markaları da denemek istiyorum :) Listerine'yi bir blog da arkadaş hiç tavsiye etmiyordu. Bir başka blog da ise arkadaş oral-b'yi tavsiye ediyordu. Şimdi kararsız kaldım :) En güzeli sırayla hepsini denemek lazım :)


aslında haklısın canım hepsini deneyip öyle karar vermek gerek :) deneyince sonuçları bana da haber ver ama olur mu :) ha bir de listerine alırsan motif komzmetikte en son 13.50 idi fiyatı genelde 15 e satılıyor heryerde yolun düşerse aklında bulunsun :)


Motif kozmetiğe uğramam lazım lifebuoy sabunum da bitti :) Çok alıştım ona şimdi diğer sabunlar ellerimi temizlemiyormuş gibi geliyor. Birde orda ki fiyatlar çoğu markete göre biraz daha uygun.
Colgateim biter bitmez deneyeceğim :)


bende öyleyimm :) ankaraya gitmeyi bekliyorum sabırsızlıkla :D gerçekten Ankara'da daha ucuz yer görmedim ben :)


bende listerinenin en sondaki nanelisini kullanıyorum ama en acısı o heralde fakat alışıyo bı sure sonra bende dısteli var ve onerırım bence guzel bi gargara tavsiye ederim .d


gereksiz bir ürün


gereksiz bir ürün

Copyright © 2009 lâ-illâ All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.