11

Mutlu Mes'ut Hediyelerim :)))

Yazar: on 15:59 in

Yılbaşı diye olmasa da hediyeleşmeyi sevdiğim için bu sene Sevgili Gül/inn  in ve tubacan ın düzenlemiş olduğu hediye etkinliklerine katılmıştım. Maksat eğlenmekti ve bu yurt köşesinde :D ismimin anons edilip kargonuz var denmesiydi :)))) öyle de oldu şu an göreceğiniz ilk 4 fotoğraf tubacanın etkinliği vesilesi ile Sevgili biritesetturdemodamidedi. blogunun sahibesinden gelen hediyelerim. Dedesinin vefatından dolayı hediyesi gecikmişti öncelikle burdan da kendisine başsağlığı diliyorum. Acelemiz yoktu zaten yılbaşı değil ne de olsa maksat her gün aynı bizim için.


Hediye bugün 2.30 sularında geldi adım anons edildi koşa koşa indim aşağı :D merakla çıktım yukarı sabrsızca kutuyu açtım fotoğraf çektim bir yandan ama çekeyimde şu fotoğrafları açayım diye acele ettim :))) Bir de şangır şungur ses geliyor bir şeyler kırıldı sandım önce daha da merak ettim :) Ve açıncaaa karşıma bu güzellikler çıktı :) Hemen çeyizime koyiciim :p :))))

Gerçekten çok beğendim bu takımı tam çeyizlik :) Severek kullanabileceğime ve sizi anacağıma emin olabilirsiniz :) Teşekkür ederim o kadar telaşede emek verip tek tek kutulayıp paketlemişsiniz. Allah razı olsun :) Kayseri'den İstanbul'a sevgiler :)


2.Hediyem


Bu güzel sabunlar ise Gülinn'in etkinliği vesilesi ile Sevgili Sabunlarım blogunun sahibesi Mine Hanım'dan geldi. Bu tam sürpriz oldu çünkü kimin hediye yollayacağını bilmiyordum :) Geleli bir hayli zaman oldu aslında ama ben iki etkinliğin hediyelerini bir yayınlamak istediğim için bekletiyordum. Bugün diğer hediye de gelince hemen fotopraflarını çekip paylaşıyorum :)


Bu sabunlar Mine Hanım'ın el emeği göz nuru sabunları, kendi atolyesinde çalışıp kendi yapıyor hepsini :) Kokuları da dokuları da harika sonuçta nasıl yapıldığını bildiğimiz sabunlar. Bu ilk sabun çeşit çeşit yağı barındırıyor içinde. Henüz kullanmadım ama güzel olduğuna eminim :)


Beyaz olan sabunun neli olduğunu bilmiyorum :) Ama son resimdeki sabunum tarçınlı.


Hediyelerimin hepsini çok çok beğendim tekrar burdan Mine Hanım'a ve Sonay Hanım'a teşekkür ediyorum. Tabi bu güzelliklere vesile oldukları için Gülinn ve Tubacan'a da ayriyetten teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel bir atraksiyon oldu benim için :)

|

11 Comments


Canım bencede çok güzeller, keyifle, güzel günlerde kullan.

Muhabbet ve dua ile..


çok şık hareketler bunlar :)


waoww bayıldım o takıma harika birşey güle güle kullan canım


@derkenâr
teşekkür ederim tatlım amin inşaAllah :) bana geldiğinde çay ikram ederim sana bu kaşıklarla :))

@Aynur
teşekkürler :))

@yektâ
sağol canım valla ben de bayıldım harika görünüyor Sağolsun Sonay Hanım pek ince düşünmüş :))


Kaşıklar harikaymış..Sabunlarda öyle mis gibi kokuyorlardır :)Güzel günlerde kullan iş :)Eee yurt arkadaşların kıskandı mı ?


çok şanslısın hediyelerin çok güzel..güle güle kullan hepsini :)


@Sevgi Sevdalısı
Evet efendim çok güzeller hediyelerim tekrar teşekkür etmem gerek galiba gönderenlere :) iyi ki katılmışım diyorum :)
Yurt arkadaşlarım görmeden çektim resimleri :D:D:D

@seda
teşekkür ederim canım :)


Merhaba Sevgili La,
Üzerinde yazı olmayan beyaz sabun Saf Sabun'dur.El,yüz ve vucut temizliğinde kullanabilirsiniz.
Boyasız saç temizliğinde de kullanılır.Fakat boya varsa saç kremi gerekir.
Güle güle kullanın diyorum..


Dürrİ Yekta aynı inceliği sana da yapabilirim cancığazım :)

Canım güzel günlerde güle eğlene kullan inş beğenmen bunu her kelimende dile getirmen mutlu hatta musmutlu etti beni devamı gelebilir kim bilebilir ki çekilişe ne gerek :)


Dürrİ Yekta aynı inceliği sana da yapabilirim cancığazım :)

Canım güzel günlerde güle eğlene kullan inş beğenmen bunu her kelimende dile getirmen mutlu hatta musmutlu etti beni devamı gelebilir kim bilebilir ki çekilişe ne gerek :)


@Mine Özgür
Öncelikle tekrar çoook teşekkür ederim Mine Hanım cidden çok güzel hediyeleriniz seve seve kullanacağım :)

@Sonay Hanım :)
Çok fazla teşekkür ettim biliyorum ama gerçekten çok beğendim çok severek kullanacağım :) inş bu güzel vesile ile kurulan samimiyet devam etmeli tabiki de :))) sürprizleri kim sevmez ki :)

Copyright © 2009 lâ-illâ All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.