5

Sınav Dönemi Sendromu!

Yazar: on 00:18 in ,


Bu yıl boyunca en favori resmim ve tamamen bir yıllık halimi anlatacak bir kare :D
Sınav döneminde olan tüm gençliğe gelsin :)))) 
Nutella'sız gün geçmez aslında her zaman bize Nutellaaaa =) 
Benim sınavlarım bugün bitti (20 TL verdim bir notumun karşılığı olarak geçen nutella yazımda bahsettiğim prefösere resmen bu cümleyi kurdu notunuzun karşılığı olan 20 tl leri arkadaşınıza verin dedi. Her sınıftan 30 kişi seçmiş 2400 tl civarında para kazandı bir günde. Tabi karşılığında bize birer kitap verdi elinde kalan kitapları diyeyim öğrenci bitirme tezlerini verdi kimine örnektir yazılı kitaplar fln verdi :D ya sabır diyesi geliyor insanın Allah'a havale ettim ben sonunda geçeyim de 2000 tl'm yanmasın bari!!!)
Lakin hala KPSS çalışmalarımız devam ettiği için sekteye uğrayan kısmı toparlamaya çalışacağım bu hafta.
Ve 20 Ocakta bekle beni Ankara :)



|

5 Comments


hahaha resme çok güldüm ama,nerden buldun bunu çok beğendim hele o saçlardaki kaleme ve dizlerdeki aşınma olayı.
bu arada sınavlarda başarılar,boşver profu sen geçmeye bak,sevgiler


Keşke bende 20 tl ile geçebilseydim :( razıydım o rüşvete. Sınıf ortalamasının çok düşük olduğu bir derste herkes 20 ve 40 arası notlar almış :) Ben bir baktım şokkkk sınıfta sadece bana 01 vermiş, adamın garezini hala anlamış değilim. Biran önce okullar açılsın bende kapısına dayanıyım istiyorum. Çok dertliyim çokkk bu konuda. Tek teselli nutellla olabilse keşke her zaman.


@otuzundansonra
:D:D resim çok uzun süredir bende vardı aslında çok gülmüştüm ilk gördüğümde ben de işte ben demiştim :D:D:D prof beyimiz okumayacağı halde notlarımızı açıklamıyor geçirecek belli ama stres oluyor insan...

@yasemin
canım yaa kıyamam ben sana yaz okulu fln varsa bilerek pislik yapıyor hocalar biz de yaz okulu vs hiçbir imkan olmadığı için bide üstelik 2000 tl veriyoruz zaten kişi başı üstüne bir de 30tl kitap parası dedi 20 tl dersi geçme parası dedi sömürdü bizi... Önceki yıllarda da bırakmış herkesi yaz okuluna gelsinler diye arabamı değiştireceğim fln diyormuş utanmadan!!! İnş bir şekilde geçersin sen de canım dua et çokça nutella anlıkta olsa mutlu eder seni ama dimi :)


Sizin hoca çok insafsızmış canım bizimkiler o kadar değil, daha insaflı. Rabbim ıslah etsin böyle güneş görmemiş insanları, bizleri de onların gazabından korusun. Tek tesellim çikolata ve türleri :)


ha ha resımdekı umutsuz hale sıctım mavısını goren gozlere bayıldım

Copyright © 2009 lâ-illâ All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.