10

Kimse Diyemez!

Yazar: on 00:52 in ,


Kim derki, sen, ben ve yaşayan bütün insanlar 

aynı gezegeni paylaşıyoruz onlarla...

Dertlerinden geçtim; varlıklarından haberdar mıyız?

 

 


|

10 Comments


Her anımıza aldığımız her nefese sonsuz şükürler olsun.Bazen oluyorki en yakınımızdaki komşudan habersiz günler geçiriyoruz.Kendimizdende dünyadan da bihaber yaşıyor.Böyle yaşamayıda seviyor çoğumuz.Neyse Rabbim kalbimize şiflar versin cümle ihtiyaç sahiplerinin yardımcısı olsun.amin.hayırlı geceler hayırlı cumalar olsun..


Merhabalar,

Mahkeme engelinin hala devam ettiği bir ortamda DNS anahtarlarını değiştirerek (doğru mu yanlış mı tartışılır?) girdiğimiz bloglarımızda yaptığımız işlemlerden ne kadar sorumluyuz bilmiyorum? Bu konuda ahkam kesmek te istemiyorum, ancak başka çarem de kalmadığı için, zarureti aşmadan sizlere arada sırada bir de olsa selam vermeye çalışıyorum.

En Güzel'e emanet olun ve sağlıcakla kalın.


Merhabalar,
Bir önceki yorumu size yazarken, emin olun hiç farkında değilim ama zaten DNS anahtarlarını kaldırıp otamatik DNS anahtarına getirmişim. Hani hep DNS anahtarını değiştirerek giriyorduk ya, işim bitince tekrar kaldırıyordum. Bu sefer uzun uğraşmıştım da kaldırmadığımı sanıyordum. Meğer kaldırmışım ve size bu yorumu yazrken blogspota usulünce girmişim. Bu da beni çok mutlu etti.

En Güzel'e emanet olun ve sağlıcakla kalın efendim, saygılarımla.


Halimize bin şükür. Aslında kıyafetleri pek de evsiz birine benzemiyor ama bir derdi sıkıntısı olmayan da böyle banka kıvrılmaz herhalde. Allah yardımcımız olsun; hem onların hem bizim...


Selam kardeşim
bloğuna geri dönmene çok sevindim yorumun ve ziyaretin için çok teşekkürler
Rabbim kimseyi evsiz barksız koymasın cümle muhtaçların yar ve yardımcısı olsun kimseyi kimseye muhtaç etmesin AMİN
sağlıcakla kal


@MARİFETANE: Allah'a gerçekten sonsuz şükürler olsun, sözde bunu diyoruz ancak dediğiniz gibi komşumuzdan dahi haberimiz yok artık bu halde şükrümüzde eksik oluyor malesef :( Rabbim kimseyi darda koymasın.amin.

@Yaz Blogcu: öncelikle ve aleykum selam Recep Bey, gerçekten çok sevindim benim blogumda bunu farketmenize (: artık sık sık bekliyoruz o zaman =))

@Urfa Tutkunu: Dediğiniz gibi pek evsiz gibi değil kıyafetleri hatta belki farklı durumlar bile olabilir Ankara'dan Hacı Bayram Veli Camii yanında çekilmiş bir fotoğraf. Sadece yazıya örnek teşkil etmesi bakımından koymuştum (:
Bu arada illâ son üç gündür Urfa'da idi öyle bir anlattı ki vallah öldüm. İnş en kısa zamanda beraberde ziyaret edeceğiz. (araya dipnot oldu buda :)

@papatya68: ve aleykum selam ablacım hoşgeldin sende, bloga sınavlar dersler yüzünden bir süre sadece bakmakla yetindik (: pazartesi itibari ile yine bi süre bakıcaz sadece galiba. Birde konuları özenle seçmeye çalışıyorum hani gündeme ve günümüze ışık tutması açısından, seçici olunca da ancak böyle az az yazılar yazabiliyorum :)
dualarınıza bilcümle âmin diyorum.
Mucizelerin Rabbi'ne emanetsiniz cümleten.


İnşaAllah nasip olur en yakın zamanda beraber gitmeniz. İllâ'nın hakkı var. Bana Urfa demeyegörün, anlatmaya bir başlarsam saatlerce sus(a)mam =)


Mimlendin:) Görüşmek üzere:)

Senin yazı tarzına uymayabilir belki...
Mim cevaplıyor musun bilmiuorum..

Yine de haber veriyim:)


biraz tembellik biraz da şartların etkisiyle, uzun bi aradan sonra ayraç koyup kaldığım yerden devam ediyorum :)

sevgili lâ, her yazında olduğu gibi bir kez daha şükrü hatırlattın, şükrü edayı unutan kalbime.
Yalnızlık tek başınalıktan ibaret değildir diyordu bu sabah okuduğum yazıda. Tekrar tekrar yankılandı fotoğrafa bakınca. Kim bilir, hangi hayatlar var nefes aldığımız şu coğrafyada, hatrımıza bile gelmeyen.

Urfa Tutkunu,
Hayran kaldım Urfa'ya ve sevgili dostum lâ'yı da alıp kaçmak istiyorum en yakın ve en uygun zamanda :)
Bundan sonraki ilk yazım da Urfa ile ilgili olacak inşallah güzel hatıralarla ilgili :)

Hepiniz Allah'a emanet olun..


Bu gerçeği düşünmeyenler bile var bu dünyada:(
Yüreğine sağlık ki dikkat çekmişsin bu acı gerçeğe...

Copyright © 2009 lâ-illâ All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.