10

Hediye Kitap Çekilişi Sonucu

Yazar: on 01:40
Es-Selamu Aleykum 
Sevgili okurlarım bir hafta önce bugün başlattığım çekilişi sonuçlandırmış bulunmaktayım :) 
Çekilişe toplamda 48 kişi katıldı, ve talihli kişi 33. yorumuyla tülay hanım oldu
Açıkçası ben bu çekiliş yaparken özellikle duyurulmasını istememiştim biz bize olmasını sürekli okuyucum olan izleyicilerimle samimiyetimizin artması idi amacım, tabiki aynı zaman da birinci yılımızı hep beraber kutlamak ve "hediyeleşmek sünnettir" itikadını güçlü tutup o yolda gitmekti. Katılım beklediğimden fazla oldu :) Ben de bir kaç gün önce katılımın fazla olmasından dolayı eğer çekilişte sürekli okurum olan birisi çıkmazsa tekrar okuyucum olanlar içinde bir çekiliş yapıp onların içinden birine de seçtiği bir kitabı yollamaya karar verdim :) yani ki iki kitap hediyem olacak inşaAllah. 





Tülay hanıma teşekkür ediyorum. En kısa zamanda mailim la-illa571@hotmail.com a mail atıp adres bilgilerini yollarsanız sevinirim. Eğer 3 gün içinde dönüş olmazsa tekrar bir çekiliş yapmak zorunda kalacağım. Blogu ve maili olmadığı için ben kendisine ulaşamıyorum.

Vee gelelim ikinci çekilişimizee :) Bu çekilişi tek tek kağıtlara isimleri yazarak yaptım, yalnız kaç isim yazdım vallahi ben de bilmiyorum :) Sonuç olarak ise gerçekten bir kitap kurduna kitabımız nasîb oldu. Gerçekten öyle sevindim ki onun ismini görünce anlatamam. Evet artık söylüyorum kim olduğunu heyecan oldu biraz :) sevgili đerkenαя arkadaşıma istediği bir kitabı yollayacağım.


Çekilişimin hayırlara vesile olmasını istiyordum gerçektende öyle oldu. İnşaAllah okudukça kitabı gördükçe beni anarsınız :) ve đerkenαя'dan özel isteğim var kitabı okuyunca hemen bir post hazırlamanı istiyorum vaktin olursa inşaAllah. Ben çok eğlendim bu etkinlik boyunca katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Ben amacıma ulaştım çünkü amacım ne okurlarımı arttırmak ne de blogumu duyurmaktı kendi çapımızda güzel bir hediyeleşme olsun ve samimiyetimiz artsındı öyle de oldu sanki. Sık sık böyle etkinlikler yapacağım inşaAllah kendime söz verdim kitap almayacağım artık (sebebi için post hazırlıyorum :)) kendime alamıyorsam bari hediye edeyim değil mi ama :) Tekrardan herkese çok teşekkür ediyorum. 

"Esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatuh..."
Emanet Allah'a...


|

10 Comments


Güle güle okusun insallah... Birinci yilinda tekrar hayirli olsun...


yok abi hiç o random bana calismaz hicc :D
bile bile heyecan yapiyorum katildigim bütün cekilislerde :)

Tebrik ederim arkadaslari, nica okumalar^^
Adrenalin için tesekkürler :P


lâ ben çıkmamışım çekilişte, seni ulusta bırakıp kaçıcam :D:D tülay ve derkenara hayırlı olsun güle güle okusunlar :)


@Nesliname
teşekkürler efendim çok sağolun daha nice beraber yıllara :)

@eflatunkedi
Nisa'cım ya kıyamam ben sana en kısa zamanda bir kitapta sana yolliciim o zaman :))))

@Yektâ
:D aman ya Rabbim çok korkuyorummmmm :D hemen sana da bi kitap ya da bi kahve hangisini istersen :D


sende kütüphanenin yolunu mu tutuacaksın :)


yok canım benim, kitaplığımda o kadarrr çok okumadığım kitap varmış ki geçen gün bir sayayım dedim şoklara uğradım onları liste yaptım önce onları bitircem :D


Ve aleyna aleykum selam..

Canım çok teşekkür ederim, inan bende çok mutlu oldum, çekiliş yapmandan, katılmaktan ve bilhassa kazanmaktan, elbette kitabın bana ulaştığı an okumaya başlayacağım ve bitirdiğim anda da nasipse yorum yazarım inşâAllah. Tülay hanım'a da keyifli okumalar, böyle etkinlikler bizlere de teşvik olsun ve artsın dilerim, bende istiyorum en yakın zamanda inşâAllah :) Ben şimdi bir önceki posta uğrayayım da kitaplara bi göz gezdireyim tekrar, çünkü içlerinden birkaç tanesini okumuşluğum var :)

Öperim.


Kazananları tebrik ederim...

Hiç bir zaman çekilişlerde şansım olmadı zaten. 48 kişi katılmasına sevindim. Ben 20 kişiyi zor bulmuştum... Hem de 2 haftadan fazla sürede...

Selametle inşaAllah. Hayırlı günler...


@derkenâr
canımm ben teşekkür ederim asıl beni yalnız bırakmadın bu etkinliğimde ve hep beraber güzel şeylere samimiyete bir adım daha attık :) inşaAllah çok beğeneceğin bir kitap oldu dün kargoya vermiştim bugün yarın elinde olur :)

ben de öperim seni.
hayırla..

@Kalemin Secdesi
İlla ki böyle etkinlikler şart değil efendim ben de size bir kitap armağan etmek isterim :) ben de inanın hiç şanslı değilim ama nasip olunca oluyormuş. Ben de pek duyurmamıştım aslında ama nasıl oldu anlamadım bir hayli katılan olmuştu mühim olan hep beraber olmaktı :)


Eksik olmayın inşaAllah. Teşekkür ederim. Düşünmeniz yetti. Artık şansımı beklemeye devam ediyorum ben :)). Yine bir etkinlik açmayı düşünüyorum. Hayırlısıyla inşaAllah. Ama başka bir etkinlik bu. Gerçi katılan olmaz, farkındayım sanki...

Copyright © 2009 lâ-illâ All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.