8

İki Mim

Yazar: on 23:38 in ,

Uzun zamandır mim cevaplayamıyordum ama yeri gelmişken ve fırsat bulmuşken Zeliha ablanın bu güzel iki mimini cevaplamak istedim :) Bu güzel mimler için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum :)


İlk düzenli okuduğunuz blog ve hissettikleriniz;
İlk düzenli okuduğum blog ablamın blogu baharatlı tatlardı. O benden bir hayli zaman önce başladığı için blog yazmaya ara ara girer bakardım. Özellikle de tarifleri bir kenara yazmadığım için bir şey yapacağım zaman illa ki girip bakmam gerekirdi :)
Sanal alemde tanışıp görüştüğünüz bloggerler;

Malesef henüz ablam ve illâ dışında hiçbir blogger la görüşmek nasîb olmadı ama ilerleyen zamanlarda bazı görüşmeler olacak gibi :) görüşmek isteyen herkese de açığız :))

Blog dünyasına adım attığınızda,gökyüzündeki yıldız kadar parlak gelen,asla onun gibi olamam diye düşündüğünüz Blogger'ler; 

Açıkçası hiç böyle hislere kapılmadım. Çünkü genelde yemek bloglarını takip ediyorum kategorim farklı olduğu için de hiç düşünmedim öyle olamam diye :) Ama galiba takip ettiğim yemek bloglarındaki usta aşçılar gibi yemek yapabilmem bir hayli zaman alacak :) Kendime özgü olmayı seviyorum blogumda her telden kendine özgü bu yüzden hiçbir bloga karşı asla öyle olamam diye düşünmedim :) 

Moda blogları arasında  en sevdiğiniz blog; 

"Mor Kelebek" çok samimi bulduğum en sevdiğim moda blogu. Bunun dışında Meyye'nin blogunu zevkle takip ediyorum :) 

Yazılarını okurken keyiflendiğiniz bloggerler; 

Amak-ı Hayal, vesselam, derkenâr, asahhara, Deli Anne, Nabrut ve Yaşam, Faruk Özcan, Yusuff, Dürr-i Yektâ, Gönül Üniversitesi, Cafe Pepela, HayatCemresi, Kalemin Secdesi, Oturaklı Uçarı, Rânâ, Sevgi Sevdâlısı, Meyye's, LovemeorLeaveMe, Beyaz Lâle, AkifZade... ve daha sayamadığım unuttuğum bir çok blog var eminim :) 

Sürekli sayfasını açtığınız,okuyup yorum bırakmadan çıktığınız bloglar; 

Elimden geldiğince yorum yazmaya çalışıyorum ama okuyup çıkmak zorunda olduğum zamanlar da ihmal ediyorum yorumları genelde :)

Kendinize yakın bulduğunuz bloggerler; 

Faruk Özcan, LovemeorLeaveMe, Rânâ, Nabrut, Kalemin Secdesi, Dürr-i Yektâ, derkenâr, Umut Sepeti, Papatya Şef, Cafe Pepela, muhabbet sofrası, Marifet Ellerimizde, KizHatce, Yaz Blogcu, mavi kuş... yine uzayıp giden bir liste :)



Ve gelelim ikinci mimimize, bu mim de bir zamandır blog aleminde dolaşan Şirinler mimi :) 


Ben hangi Şirin'im?
Şöyle bir düşündüm bir değil de birkaç şirin birden olduğumu gördüm :) Şirinleri'de özlemişim :)) 

İlk olarak Aşçı Şirin'im mutfakta saatlerce zaman geçirebilirim :)
Sonra Güçlü Şirin'im maddi olarak bilemem ama manevi olarak güçlüyüm :)
Gözlüklü Şirin'im genelde okul zamanları gözlüksüz çıkmam dışarı :)
Aileme göre fazla süslü olduğum için Süslü Şirin'im :) biraz bakımlıyım ve aynasız gezmem kesinlikle ayrılmaz bir parçam gibidir sıkça çıkarır bakarım :D
Uyumayı inanılmaz sevdiğim için de Uykucu Şirin yanımda ağır basmakta :) 
daha da bir çok şirin yanım var galiba :)))




Bu güzel iki mimi cevaplamama vesile olduğu için Zeliha ablama tekrar teşekkür ediyorum. Umarım yeterli cevapları verebilmişimdir.




 

|

8 Comments


sağolasın canım aynı muhabbetle :)


Teşekkür ediyorum efendim. Yakında görüşecek olacağınız bloggerlardan birisi olarak ayrıca yakın bulmanızdan ötürü de teşekkür ederim. Bende sizin yazılarınızı keyifle okuyorum. Yalnız bir istirhamım var. İsimlerimize blog sayfalarımızı bağlamış olsaydınız diğer okuyucular kimmiş bu blogger diyerekten sayfamıza gelirlerdi. Bu sadece bir öneriydi :)


:)) Kafi miktarda cevaplamışsın :)
Aşcı şirine :)
Fakat bana zeliha diyebilirsin :) yaşlılık kompleksim var benim :P
Şaka bir yana,arada ciddi yaş farkı olmadığı sürece ismen hitap edilmekten ve etmekten yanayım :)
Gönül dolusu muhabbetle...


@Nabrut
ben teşekkür ederim canım :)

@Faruk Özcan
Asıl ben teşekkür ederim efendim o samimiyeti hissettirdiğiniz için :) Aslında dediğinizi yapacaktım lakin çok dengesiz bir zamanda yazı hazırlamaya çalıştığım için tek tek uğraşamadım :) bir de genelde blog aleminde herkes birbirini tanır :) ama size özel bir kıyak geçiceğim :)))

@Zeliha
Aslında kendimi hala çok küçük gördüğüm için herkese abla diyorum :))) :D henüz ünisini bitirmiş 23 yaşında küçücük bir kız çocuğu sayılırım :)) genelde de kimsenin yaşını bilmediğim için abla demek kolay geliyor galiba :) Siz istemezseniz tabi ablayı ortadan kaldırabiliriz :)


Şimdi ben fuzuli yere külfet çıkardığım için mahcup oldum ama.


Estağfirullah efendim ne demek lütfen :)


O zaman ben yine çok teşekkür ediyorum :)


Mimler, gülümsetti :)

Kendine yakın bulman beni sevindirdi canım, teşekkürler :) Bilmukabele..

Muhabbetle..

Copyright © 2009 lâ-illâ All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.