12

Haddini bil Hakkı Devrim özür dile!

Yazar: on 17:25
Televizyon izlemeyi pek sevmeyen bi insan olduğum için Okan'ın yeni programından da haberim bile yoktu ki yapılan terbiyesizliğide duymamıştım. Program ne zaman yayınlandı bilmiyorum ama Hakkı Devrim, Okan Bayülgen'in bir programında Peygamber Efendimiz için saçma sapan sözler sarf etmiş! Ona göre Efendimiz 'kabile şefi' imiş (gör bi kabile şefi bir dinin bir ümmetin önderi sen ne oldun ne yapabildin madem göstersene!!!) Kuran güya Efendimizin kendi sözleri imiş! (Açıp bir kere kuranın mealini okumadan bu sözleri bir insanın yazamayacağını anlamadan atıp tutmak ne kolay! zaten açıp okusalar bir şey olacaklar bir şeye benzeyecekler!) Daha neler demiş bilmiyorum inanın izlemedim de gerekte duymuyorum! 
Peki bu kendini ve haddini bilmeyen insancık (sanatında istediği kadar başarılı olsun bir milletin dinine laf eden, yaşına başına bakmadan deli devre konuşan şahıs benim gözümde insancık bile değildir de neyse) halktan nasıl özür diler. Tabi ki halk susmayıp tepkisini gösterirse! Tepkimizi de nasıl göstereceğimizi hemen anlatıyorum. Önce http://www.tv8.com.tr/s-13-0-izleyici-temsilcisi linke tıklıyoruz. Açılan sayfadaki bilgileri doldurup nota da yazmak istediklerimizi ekliyoruz. Örnek olması açısından ben şöyle yazdım.


"Okan Bayülgen'in programında Hakkı Devrim gibi bir sanatçının en az %75 inin müslüman olduğu bir ülkede peygamber efendimiz hakkında kabile şefi kuran onun sözleri gibi müslüman olan insanların sindiremeyeceği cümleler kurması hiç yakışık almamıştır mümkünse kamuoyu önünde müslüman olan tüm Türkiye halkından özür dilemesini rica ediyorum!"


Sen inanmayabilirsin Hakkı Devrim ama benim dinime laf edemezsin. Ben Fransızı, Danimarkalısı dinime laf edip karikatür çiziyor diye sinirden titrerken beddua üstüne beddua ederken sen bir de Türk'ken bunu yaparsan el ne yapsın. Ben o ele helak olsun derken sana da demiş olurum. Yine de Rabbim hidayet versin kalbi katılaşmış ve kararmış olanlara!

Dilimin kemiği kırıldı cümleleri duyunca biraz ağır konuşmuş olabilirim hatta belki başım belaya bile girebilir bu cümlelerim yüzünden ama umrumda değil :) 


Yanlış iş yapmamak adına videoyu da yektâ arkadaşım sayesinde izledim hemen izleyebilmeniz için adresi paylaşıyorum

http://www.haberdar.com/haber/hakki-devrimin-hz-muhammed-gafina-tepki-yagiyor-izle-3212776

Hakkı Devrim nasıl bir ustaysa artık kaç yaşına gelmiş kabile şefi kelimesinde aslında öyle demek istemediğini Okan Bayülgen açıklıyor programı kurtarmak adına! Hala konuşabilecek yüzleri var mı acaba merak ediyorum böyle zihniyetsiz insanları takip edip taraf olanların!!!



Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan gibidir! unutmayalım.

|

12 Comments


böyle kös kös otrup durursak kimse haddini bilmez elbet...

yeter yaa...
O mübarek ismi almayın ağzınıza yeter!....


Allah'ın izniyle hadlerini de bilecekler özür de dileyecekler ablacım duyurabildiğim kadar kişiye duyurcam ben herkes böyle yaparsa sonuç alırız inş


Okan Bayülgen'in programında Hakkı Devrim gibi bir sanatçının müslüman bir ülkede peygamber efendimiz hakkında kabile şefi kuran kendi sözleri gibi hazmedilemez haddini aşan sözlerini kınıyoruz. Kendisinden bu talihsiz yorumuna halkın önünde özür dilemesini rica ediyoruz!

Ben programı seyretmedim.
Sizin yazınızda gördüm böyle birşeyi nasıl söylemiş bilemiyorum, saygısızlıktan öte birşey değil!
Kim olursa olsun haddini bilecek
Ben tepkimi sizin yazınızda değişiklik yaparak verdiğiniz adrese (program/şikayet) menüsünden yolladım
Haber verdinizi için sağolun


konuyu hemen araştırıp mailimi atıyorum onlara kendini bilmez şerefsiz diyeceğim yani kimse kusura bakmasın.


Merhabalar,

Ben de fazla televizyon izlemediğim gibi, böyle ismini ilk defa sizin yazınızda duyduğum Hakkı Devrim her kimse, gerçekten böyle laflar etmişse, o da, geçen ki mizah dergisi gibi cami duvarına toslamıştır. Konuyu internetten bir araştırmak gerekiyor. İşlenen terbiyesizliğin videosu internete düşmüştür. Bakalım nasıl bir terbiyesizlik yapmış... Ona göre hareket ederiz inşallah!

Selam ve dualarımla.


@∂єкσяαρѕυωαѕуση

ben teşekkür ederim efendim ki duyupta sessiz kalmadınız.

@yektâ
sağol canım ben de sayende videoyu izlemiş oldum. İçinden gelen her şeyi diyebilirsin canım media özgürlüğü var ya bize de olmalı bu özgürlük nasıl bir adiliktir aklım almıyor!

@recep altun

Videoyuda ekledim efendim haklısınız yanlış iş yapmamak lazım. Duyarlılığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum


Merhabalar,
İnternetten Okan Bayülgen ile Hakkı Devrim'in Peygamber efendimize yaptıkları terbiyesizliğin videosunu inceledim. İyi ki orada Yaşar Nuri Öztürk hocamız varmış. Adamların gaflarını ağızlarına geri tıkamış. Söz konusu videoyu paylaşanların videolarına gerekli tepki yorumlarını yapmak gerekiyor. Öyle daha çok ses getirir kanısındayım.
Selam ve dualarımla.


Ben bu işi Düriyekta'da gördüm. Yazık. Hele sonra Kanuniyle neyi kıyasladı. İnanamadım. Yok artık. Cehalet herhalde. Başka birşey diyemiyorum.


Merhabalar,
Söz konusu terbiyesizliğin icra edildiği açık oturumun videosunu birkaç kez izledim. Gafı yapan Hakkı Devrim, onun gafını kapatmaya örtbas etmeye çalışan da Okan Bayülgen'dir. Buna karşı çıkan ve Peygamberimizi savunan da Yaşar Nuri Öztürk hocadır. Videoyu ben blog sayfama taşıdım. Bakmak isterseniz buyrun.
Selam ve dualarımla.


Bende daha yeni duydum canım ve şu an sinirden gözüm birşey görmüyor...Hemmen linke tıklıyorum..La havle vela kuvvete..


terbiyesiz herif tepki görünce de hemen dönmüş.. işte peygamberimizin adını ağzına alıp yorum yapan, dini muhabbete giren tiplere bak..


Günlerdir aynı kaygı ve kızgınlık içinde ben de birşeyler karalayım istiyordum. Bugün bloglara bakarken farkettim yazını kalemine yüreğine sağlık. Bumu buralarda olduğu kadar rütük aracılığı ile de yaparsak sanırım daha etkili olur. 444 11 78 rütük tlf.

Copyright © 2009 lâ-illâ All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.