14

Sünger Bob "Familia" (Annelerinin Çocuklarına:)

Yazar: on 19:36 in
Sırf fotoğraf çekmeyi sevdiğim için mi yoksa çoks everek kullandığım için mi bu tatlı sevimli tuvalet kağıtlarını böyle anlatmaya kalkıyorum bilmiyorum :)) Hangi sebepten olursa olsun ben fotoğraf çekmeyi de yeni şeyler denemeyi de çok seviyorum. Çok uzun zaman oldu aslında bu tuvalet kağıdını kullanmaya başlayalı. Arkadaşım almıştı sordum direkk aa ne güzelmiş nerden aldın fln derken fiyatıda uygun olunca kendimi hemen markette buldum. Sonra birgün fotoğrafını çekmek geldi aklıma dedim çok tatlı bi şey bu annesinin kızı ya da oğlu olan herkes bunu kullanmalı :) Yaş ve cinsiyet ayrımı yapılmamalı :D ben pepenin tuvalet kağıdı çıksa daha mutlu olurum ama süngerbobu hiç izlemiş değilim :) Yine de eğlenceli deli dolu bir karakteri var eminim her ruloda değişik şekiller var onları gördükçe kopuyorum :))) Aslında yiğenlerimin kullanması gereken tuvalet kağıdını ben kullanıyorum bilmiyorum bu nasıl bir çelişkidir :D Size soruyorum sevgili okuyucularım siz olsanız 24 lüsünü 9 tl ye bulduğunuz sünger boblu tuvalet kağıdını almaz mıydınız? Ben Kayseri'deki Portakal marketten aldım bu fiyata ama oldu biraz zaman geçmiştir indirim zamanı :) Diğer bütün marketlerde de var bildiğim kadarıyla.



Sonuç olarak sevgili anneler siz çocuklarınızı sevindirmek istemez misiniz tatlı yarucuklarınızı :) yaş sınırlaması yapmadan sevindirin lütfen :D



|

14 Comments


cok güzel ama benim icin fiyati yüksek geldi :)
ve büyük aile oluncada cok kullaniliyor büyük aileye uygun degil ama 3-4 kisilik aile icin uygun tabi israfa kacmiyor degil :)
burda (almanya) en ucuzu 6 rolosu 1,60€ civarlarinda ...
sevgilerimle Hatice


Bu yorum yazar tarafından silindi.

@petrolmavisisevilmezmi
Türkiye için bence fiyat normal çünkü 24 lü normal bi tuvalet kağıdını bile en ucuz 7 liraya fln alıyoruz en azından ben daha ucuzunu görmedim çift katlılarda :) ki bu tuvalet kağıdı normalde 12 13 lira olunca gayet uygun görünüyor insanın gözüne :) sadece çocuklar kullanmalılar ama o zaman yeter herkese :)

@zeynepinannesi
en kısa zamanda geçersiniz inş sizde tuvalet kağıdı dönemlerine :)

Lâ ismi zaten bir kitap adından alıntı ama bizim alıntı yaptığımız kitabın yazarı Nazan Bekiroğlu :)))


hemm.. pardonnn unutmusum evet cnm türkiyenin tuvalet kagitlari cok kötüydü ve fiyatlari yüksekti:S
zaaten en cok kizdigim seylerden biri buydu.. artk tatile giderken burdan götürecegim ordakilerini hic begenmedim :)


Şimdi oldu :)) burda en iyisi papya bence onunda 32 lisi 15 lira oluyo en ucuz :) bende amma takip etmişim tuvalet kağıdı fiyatlarını çok kullandığım için galiba :D yalnız almanya fiyatlarıda pahalı geldi bana 6 rulosu ortalama 5 lira fln oluyo :S


Fransa'da gormedim ama kizim buyunce alirim olursa bende :)


Lilly henüz yurt dışına ihraç etmiyor galiba ürünlerini inş o zamana kadar eder :)


yok yok :)))
6 rolosu 3tlye geliyor
ve ordakilerinden 4 kat kaliteli ;)


ama ben de istiyorum bunlardan, tam da minik yeğenim tuvalet alışkanlığı kazaıyorken... :)


mutlaka almalısın o zaman :)))


canımcığım herkes birbirine gönderirse daha özenli olur diye düşündüğümüzden karşılıklı eşleşme yaptık daha az sorun olur diye bu yöntemi seçtik :))


anladım canım :) böyleside güzel olur tabi ne zaman belli olacak kimin kime yollayacağı


Sevgili kardeslerim Size benimde yeni ogrendigim bir sey soylemek isterim . Almanyada bazi psikoloklar sunger Bob ailesinin cocuklara izletilmesini yanlis buluyorlar cunki es cinsellige tesvik edip erkek ve Kiz cocuklarinin gelisimine Zarar verdigi Icin . Ayrica bu cizgi flim bir ulliminati urunudur. Tesekkurler.


Sevgili kardeslerim Size benimde yeni ogrendigim bir sey soylemek isterim . Almanyada bazi psikoloklar sunger Bob ailesinin cocuklara izletilmesini yanlis buluyorlar cunki es cinsellige tesvik edip erkek ve Kiz cocuklarinin gelisimine Zarar verdigi Icin . Ayrica bu cizgi flim bir ulliminati urunudur. Tesekkurler.

Copyright © 2009 lâ-illâ All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.