10

Hediye Etkinliği Hakkında Duyuru

Yazar: on 00:34 in


Öncelikle Merhaba sevgili okurlarımız.
Uzun zamandır blogumuzla ilgilenemedik, yeni bir döneme başladığımız için günlerimiz yoğun geçiyor. Lütfen kusurumuza bakmayın.
Etkinliğimizi pek fazla duyuramadık galiba diye düşündük ve küçük bir duyuru ile etkinlik hakkında yeniden bilgi verelim istedik.
Malumumuz 14 Şubat bize en sevgili olan Fahr-i Kainat Efendimizin veladet gecesi idi. Bizde bu vesile ile siz değerli okurlarımıza naçizane bir hediye verelim istemiştik. Ancak katılım beklediğimiz kadar olmadığı için biraz üzüldük. (İçimizden acaba makyaj malzemesi gibi daha çekici bir hediye vermediğimiz için mi yoksa duyaramadığımız için mi diye düşünmedik değil) Katılımı artırmak için elimizden geleni yapalım istiyoruz. Öncelikle süreyi 14 Mart'a kadar uzatıyoruz. 14 Mart'a kadar bu posttan yorumlara devam ediyoruz hep beraber inşaAllah. Diğer posta yorum yazan 8 okurumuz kurada ekli olacaklar zaten mutlaka merak etmesinler :) Bu posta O'nu en iyi anlattığını düşündüğünüz bir kaç kelime cümle yazarsanız bizi çok mutlu edersiniz. Birde tabi size ulaşabileceğimiz mailinizi yazarsanız çekiliş sonucunda size ulaşmamızda kolaylık sağlamış oluruz. Sizden küçücük bir isteğimiz daha var buda size bağlı tabiki mecburi değil kesinlikle, bu etkinliği duyarabildiğiniz kadar kişiye duyurursanız paylaşımlarımızın bereketi artacaktır diye düşünüyoruz.
Biz bu hediyeleri O'nun adına O'na atfederek vermek istiyoruz. O'nun ve elçisinin sözünün üstüne söz olmaz diyerek bu kutlu iki hediyeyi seçtik umarız ki beğenmişsinizdir. Sizde O'na ve En Sevgili'ye atfettiğiniz bir kaç cümleyi bizimle paylaşırsanız çok güzel şeylere vesile olabiliriz galiba. O'nu ne kadar çok anarsak kendimizi o kadar O'na bildirmiş oluruz. O zaman hep beraber O'nu anmaya var mısınız inşaAllah.

Emanet Rahman ve Rahim olana inşaAllah.
Dua ve muhabbetle...

|

10 Comments


Emanet Rahman ve Rahim olana inşaAllah.
Dua ve muhabbetle...

Yaradana sığınırım senin adınla,

Çok haırlı bir etkinlik,rabbım,
kısmet eder inşallah.

bannerı alabılırmıyım?izninizle.

sevgilerimle...


selam canım hayırlı cumalar olsun dualarda bir olalım inşaallah

umarım etkinliğiniz istediğiniz gibi sonuçlanır ne yazıkki böyle güzel konulara katılım çok az oluyor
bende duyurmaya çalışacağım şimdilik hoşcakal Rabbime emanet ol
sevgiler


Çok güzel düşünmüşsünüz ve çok hoş iki hediye seçmişsiniz. Allah razı olsun. Papatya68 Ablamdan duyup geldim ben de sitenize. Anlatın demişsiniz ama, Efendimiz'i (Sallallahu Aleyhi Ve Sellem) anlatmaya hangi cümleler yeter bilemiyorum. Dursun Ali Erzincanlı şiirinde diyor ya "Ya RasulAllah, Sen hâlâ kırk yaşındasın. Ve hâlâ ümmetinin başındasın." diye. En büyük mutluluğum, başına ve sonuna salevat çekince, ortasında söylediklerimi duyduğunu düşünmem. Yani O hala başımızda ve görmesek de konuşabiliyoruz elhamdülİllah. En büyük kısmetimiz ise, bunca müstesne ve güzel Peygamberin içinde, âlemin Kendisi için yaratıldığı ve adı aşkla yazılmış olana ümmet olunacak zamanda dünyaya gelmiş olmamız. İnşaAllah kabul edilenlerden oluruz. Selametle.
urfatutkunu@gmail.com


Merhabalar,

Bizi, bu iletişimden alıkoyan; doğamızda olan yazma ihtiyacımızı engelleyen bu zihniyeti ve bu zihniyetten doğan her türlü yaptırım araçlarını şiddetle kınıyorum.

Anlatma isteği, insanda doğal bir eğilimdir. Çocukluk döneminde ağlama, bağırtı ve el yüz hareketleriyle görünürlük kazananan bu istek, sonradan dil aracılığıyla konuşma ve yazma şeklinde belirir.

İnsanoğlu varlığını belirtmek için konuşma ve yazma unsurlarından birine başvurmak ihtiyacını duyar. İnsandaki konuşma ve yazma ihtiyacı; kişisel, toplumsal ve uğraşsal zorunluluklar şeklinde tezahür eder.

Bu bağlamda, yazmak; dünyayı tanımak ve onu dost hale getirmekse, çalan çanlara kulaklarımızı tıkayamayız. Çalan çanlarda, kendi sesimizin yankılarını duymamız gerekir.

Çevremizdeki çirkinlikleri, haksızlıkları ortadan kaldırarak, onları değiştirip düzelterek, dünyayı dost hale getirebiliriz.

Haksızlıkların yok edilmesi, çirkinliklerin giderilmesi, toplumda bir saygı dengesi yaratır. Bu nedenledir ki, yazmaya katılmış her insan, öbür insanlardan daha ağır bir sorumluluk yüklenmiştir. Böyle bir sorumluluk yüklenme de yazarı, toplumun sözcüsü haline getirir.

Bu bağlam da, bizler de yazdığımıza ve dolayısıyla bu gruba dahil olduğumuza göre, üstümüze düşeni seve seve yerine getirmeye hazır mıyız?

Recep Altun Kaman-Kırşehir


Çalışmalarınızda başarılardilerim.


hayırlı etkinlik diliyorum arkadaşım.bende blogumda duyrudum.inşallah bol katılım olur.
http://mutfagabuyrun.blogspot.com/2011/03/hediye-etkinligi.html
sevgiler.


davete icabet gerek,hele de bu davet KURAN'a ve EN SEVGİLİ'yeyse..
alemlere rahmeti,kainatın hürmetine yaratıldığını,dizi dibiydeyken özlenileni anlatmaya anlamaya ne kelimelerim yeter,
ne de gönlüm...
tek duam kevser başında buluşabilmek hep birlikte inşaallah...


Selamin aleykûm. Ilk basta sunu sôylemeliyim çok gûzel bir etkinlik olmus. Benim ne ayzikki tûrkçem biraz KIT, arkadaslar kadar güzel anlatamam, ama içimde geçen bir kaç kelime yazayim.
Aslinda Peygamber efendimizi (SAV) anlatilaak kelimeler yetmez, ama ben onu gûl kokulu, çok iyi bir baba, çok sevgili bir es, o bambaskaydi. Allah hepimizi cenete onunla komsu eylesin (amin). Basarilarini devamini dilerim


etkinliğinizi bloğumda yayınlarım

Yalnız çekilişe beni katmassanız sevinirim zira bende mevcud bu eser

gerçekten ihtiyacı olan birine gider inşaAllah

***********

Efendimizi (s.a.v) anlatmaya kelimeler yetersiz kalır.


Rabbimize ne kadar şükretsek azdır ki; bizi O'na (s.a.v) ümmet olma şerefine eriştirdi.

Rabbim layık olmayı nasip etsin.
Şeffatinden mahrum etmesin.
Yolundan ayırmasın
Rabbim; Efendimizin (s.a.v) rızasını kazananlardan eylesin.
Mahşerde yüzüne bakabileceklerden eylesin.
O'nun (s.a.v) sevdiklerini sevdirsin, yerdiklerini yerdirsin cümlemize

aminn....

****

bloğunuzun her daim takipçisiyim
Allah razı olsun her daim inşaAllah


sağolun,yüreğinize sağlık,hediyeleriniz benim için çok özel inş.hakkını vermeye çalışacağım,tekrar tşkler,sevgiler...

Copyright © 2009 lâ-illâ All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.